Skal dit hjem tømmes under en renovering, og skal dine ting derfor opbevares? Eller har du behov for længere opmagasinering af møbler og andet, måske fordi du skal rejse? Hvis du tilmed er bosat i området nær Frederiksværk, Nordsjælland eller Hundested, vil containerudlejning hos Roed’s Opbevaring ApS være den ideelle løsning.​​

Tryg og sikker opbevaring

​Hos Roed’s Opbevaring ApS tilbyder vi en sikker containerudlejning, hvor dine ejendele er opmagasineret i trygge og sikre rammer. Vi har hele tre typer af 20 fods containere til containerudlejning. Herunder både containere med og uden isolering. Derudover kan vi også tilbyde containerudlejning, hvor der er installeret lys og varme i containerne for at sikre dine ejendele bedst muligt. 

Vi har også en stor hal til opbevaring af alle former for indbo, som desuden er affugtet, ren og sikret. Lige meget hvilket inventar, du ønsker, vi skal opbevare for dig, kan vi helt sikkert finde den bedst mulige løsning til dit individuelle behov.

​Under opbevaringen ved containerudlejning kan du få adgang til dine ejendele 24 timer i døgnet og bestemmer således selv, hvornår afhentningen skal finde sted. Desuden kan vi opbevare dine ejendele så længe, du ønsker det.

Hør mere om containerudlejning i dag

Du kan kontakte os på telefon 40 82 48 48 eller på e-mail roed.melby@mail.dk for at høre mere om vores tilbud.​ Vi bestræber os altid på at besvare henvendelser hurtigst muligt. Hos os får du altid et højt serviceniveau.