Containerudlejning i Frederiksværk, Hundested og Helsinge

Skal dit hjem tømmes under en renovering, og har du derfor brug for containerudlejning, så dine ting kan blive opbevaret? Eller har du behov for længere opbevaring af møbler og andet, måske fordi du skal rejse?

Så kan vi hos Roed’s Opbevaring ApS hjælpe dig. Hvis du tilmed er bosat i området nær Frederiksværk, Hundested og Helsinge, så vil containerudlejning hos os være den ideelle løsning.​​ Vi har mange års erfaring med containerudlejning, og du kan derfor sikkert og trygt overlade opbevaringen af dine ejendele hos os.

Så hvis du søger containerudlejning i Frederiksværk, Hundested og Helsinge, så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os og hør mere

Tryg og sikker container opbevaring

Hos Roed’s Opbevaring ApS tilbyder vi en sikker containerudlejning, hvor du trygt kan stole på, at dine ejendele vil være opmagasineret i trygge og sikre rammer. Vi tilbyder leje af container i Helsinge, Frederiksværk og Hundested til en fornuftig pris. Vi har hele 3 forskellige typer 20 fods containere til containerudlejning. 

Vi har både containere med og uden isolering alt efter præference. Vi kan også tilbyde udlejning af container, hvor der er installeret både lys og varme for at sikre, at dine ejendele er bedst muligt opbevaret. Vi har også en stor hal til opbevaring af alle former for indbo. Denne hal er blandt andet affugtet, ren og sikret.

Når du vælger at opbevare din ejendele i en af vores containere, så vil dine ejendele være beskyttet mod vejr og elementer. Alle vores containere er desuden affugtede.

Under opbevaringen i forbindelse med leje af container Helsinge, Frederiksværk og Hundested kan du få adgang til dine ejendele 24 timer i døgnet. Du bestemmer således selv hvornår afhentningen skal finde sted, og du har mulighed for at hente eller opmagasineret flere ting, hvis behovet er der. Desuden kan vi opbevare dine ejendele, så længe det ønskes.

Container udlejning pris

Hvad er vores container udlejning pris? Prisen på containerudlejning er afhængig af flere forskellige faktorer såsom:

  • Hvilken type container ønsker du at leje?
  • Hvor lang tid ønsker du at leje containeren?

For at få en konkret pris på netop dine krav og behov til leje af container, så anbefaler vi, at du kontakter os. På den måde kan vi sammen finde frem til en container udlejning pris.

Kontakt os og hør mere om vores containerudlejning i dag

Hvad end du har brug for råd og vejledning, eller blot ønsker at leje en af vores containere til opbevaring i Helsinge, Frederiksværk og Hundested, så er du meget velkommen til at kontakte os og høre mere om vores tilbud.

Du kan kontakte os på telefon 40 82 48 48 eller på mail roed.melby@mail.dk. Du er også meget velkommen til at benytte vores kontaktformular. Vi bestræber os altid på at besvare henvendelser hurtigst muligt. Hos os får du altid et højt serviceniveau. Vi glæder os til at høre fra dig!