Leje af opbevaringsrum i Frederiksværk, Hundested og Helsinge

Skal du flytte, renovere dit hjem eller mangler du bare et opbevaringsrum til at opbevare dine ejendele?

Uanset hvad din situation er, så kan vi hos Roed’s Opbevaring ApS hjælpe dig. Leje af opbevaringsrum er den ideelle løsning, hvis du sågar er bosat i områder omkring Frederiksværk, Hundested og Helsinge. Vi har mange års erfaring med privat opbevaring i rum til opbevaring, og du kan derfor sikkert og trygt overlade opbevaringen af dine ejendele hos os.

Så hvis du søger leje af opbevaringsrum i Frederiksværk, Hundested og Helsinge, så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os og hør mere

Lej et opbevaringsrum og slip for bekymringerne

Hos Roed’s Opbevaring ApS tilbyder vi sikker privat opbevaring af møbler og andre personlige ejendele i Frederiksværk, Hundested og Helsinge, så du kan få mere plads i dit liv. Dine ejendele vil blive opbevaret trygt i sikre rammer, så du ikke skam bekymre dig om ubudne gæster. Vi tilbyder leje af opbevaringsrum til en fornuftig pris

Vores rum til opbevaring findes i både 6 kubikmeter og 12 kubikmeter, hvor du sikkert kan opbevare dine ejendele i aflåste lokaler. Under opbevaringen i forbindelse med leje af opbevaringsrum kan du få adgang til dine ejendele 24 timer i døgnet. 

Du bestemmer således selv hvornår afhentningen skal finde sted, og du har mulighed for at hente eller opmagasineret flere ting, hvis behovet er der. Desuden kan vi opbevare dine ejendele, så længe det ønskes. 

Hvad koster det at leje af opbevaringsrum

Hvad koster det at leje et af vores rum til privat opbevaring? Prisen på udlejning af vores rum til opbevaring er afhængig af flere forskellige faktorer såsom:

  • Ønsker du at leje et opbevaringsrum på 6 kubikmeter eller 12 kubikmeter?
  • Hvor lang tid ønsker du at leje rummet til opbevaring?

For at få en konkret pris på netop dine krav og behov, så anbefaler vi, at du kontakter os. Når vi kender din situation, kan vi nemmere finde frem til den bedste løsning og den helt rigtige pris.

Kontakt os og hør mere om vores opbevaringsrum

Hvad end du har brug for råd og vejledning, eller blot ønsker at leje et af vores rum til privat opbevaring af møbler eller andre personlige ejendele, så er du meget velkommen til at kontakte os og høre mere om vores tilbud.

Du kan kontakte os på telefon 40 82 48 48 eller på mail roed.melby@mail.dk. Du er også meget velkommen til at benytte vores kontaktformular. Vi bestræber os altid på at besvare henvendelser hurtigst muligt. Hos os får du altid et højt serviceniveau. Vi glæder os til at høre fra dig!